Trabzon Ayhan Kıyak'ı unutmadı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve Hizmet Gazetesi kurucusu Ayhan Kıyak ölümünün 5. yıldönümünde Sülüklü Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Ayhan Kıyak'ın ailesi başta olmak üzere, gazete imtiyaz sahibi Serkan Kıyak ve Yazı İşleri Müdürü Ayka

Trabzon Ayhan Kıyak'ı unutmadı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve Hizmet Gazetesi kurucusu Ayhan Kıyak ölümünün 5. yıldönümünde Sülüklü Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Ayhan Kıyak'ın ailesi başta olmak üzere, gazete imtiyaz sahibi Serkan Kıyak ve Yazı İşleri Müdürü Aykan Kıyak'ın yanı sıra, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Başkan Yardımcısı Yusuf Turgut, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz ile merhumun yakınları ve dostları katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim'in ve yapılan duaların ardından bir konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Osman Çavuşoğlu, merhum gazeteci Ayhan Kıyak'ın Trabzon basınının ilerlemesi ve gelişmesinde öncü olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler