Tek Yumurta Üçüzü Doğdu

İngiliz kadının doktoru Peter Schwarzler, 25 yaşındaki adı açıklanmayan hastasının 200 milyon doğumda bir görülen nadir bir olay yaşadığını belirtti.Schwarzler, her biri 1.5 kilogram ağırlığındaki Amy, Kim ve Zoe adı verilen kız bebeklerin sağlık durumlar

Tek Yumurta Üçüzü Doğdu

İngiliz kadının doktoru Peter Schwarzler, 25 yaşındaki adı açıklanmayan hastasının 200 milyon doğumda bir görülen nadir bir olay yaşadığını belirtti.

Schwarzler, her biri 1.5 kilogram ağırlığındaki Amy, Kim ve Zoe adı verilen kız bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, ancak her türlü riske karşı yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu açıkladı.

Schwarzler, tüp bebek gibi yöntemler dışında, normal bir hamilelikte butür doğumun 200 milyonda bir görüldüğünü ve genellikle bu tür gebeliklerde üçüzlerin hamileliğinin başlarında öldüğünü vurguladı.

Annenin ve bebeklerin en az üç hafta süreyle hastanede izlenecek. Bebeklerin durumunun elvermesi durumunda da hastane yönetimi fotoğraf alınmasına izin verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam