Şok eden görüntüler: Çürük elmalar meyve suyu oluyor

Konya'da süt kazanında süt banyosu skandalı konuşulurken şimdi de TikTok üzerinden paylaşılan 'çürük meyve suyu' videosu sosyal medyada tepki çekti.

Şok eden görüntüler: Çürük elmalar meyve suyu oluyor

Sosyal medyada yayılan ve henüz nerede çekildiği bilinmeyen 'çürük meyvelerde meyve suyu' görüntüsü büyük tepki çekti. İddi̇aya göre çürük, ezi̇lmi̇ş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı. Görüntülerde bir depoda kasa kasa elmalarla ilgili işlemler yapıldığı görülüyor. 

Çürük meyveleri görüntüleyen kişinin de elmaların meyve suyu yapıldığını söylediği duyuluyor. Ayrıca işletme sahibi olduğu iddia edilen kişi de videoda yer alıyor. 

"ONU ÇEKME"

Görüntülerde yer alan diyalogda ise, kayıt altına alan kişiye arkadaki kişinin 'Onu çekme' dediği, karşılığında ise, 'Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün' yanıtını aldığı duyuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam