PKK'lılar yol kesti!

Kars’ın Kağızman İlçesine 24 kilometre uzaklıktaki Demirkapı mevkiinde 30'dan fazla PKK'lı, uzun namlulu silahlarla yol kesti. Propaganda yapan teröristler, daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açarken, karayolunda panik yaşandı. Teröristlerin saldırıs

PKK'lılar yol kesti!

Kars’ın Kağızman İlçesine 24 kilometre uzaklıktaki Demirkapı mevkiinde 30'dan fazla PKK'lı, uzun namlulu silahlarla yol kesti. Propaganda yapan teröristler, daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açarken, karayolunda panik yaşandı. Teröristlerin saldırısında can kaybı olmazken, TIR’a 3 kurşun isabet etti.

Saat 21.00 sıralarında Demirkapı meviinde karayolunu taşla kapatan teröristler, Erzurum, Kars ve Iğdır yönlerine yük ve yolcu taşıyan TIR, kamyon, minibüsleri durdurdular. Uzun namlulu silahları bulunan teröristler Kağızman-Sarıkamış arasında durdurdukları bir TIR sürücüsüne 'Bu TIR senin mi? Şirketin mi? Şirketinse yakacağız' dediler.

TIR sürücüsü de taşıtın kendisinin olduğunu söyledi. Teröristler yolda biriken taşıt sürücüleri ile yolculara terör örgütünün propagandasını yaptılar.

 Yaklaşık 30 dakika boyunca propaganda yapan tetöristler, dağa çıkıp taşıtları bu kez uzun namlulu silahlarla taradılar. Teröristlerı açtığı ateş sırasında kurşunların isabet ettiği 01 ALJ 52 plakalı TIR ile minibüs, Kağızman yönüne kaçtı. Boya yüklü kamyon sürücüsü de Erzurum yönüne doğru kaçmayı başardı.

Tavan kısmına 3 kurşun isabet eden TIR ile minibüs sürücüleri, Kağızman'a giderek İlçe Jandarma Komutanlığına olayı bildirdi. 3 sürücü de benzer şikayeti Akçay Jandarma Karakoluna yaptı. Olayın duyulmasının ardından Özel Hareket timleri ve Jandarma bölgede geniş çaplı arama tarama çalışması başlattı. Teröristlerin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler