Özel bireyler için özel proje

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün finanse ettiği özel bireylere yönelik çalışmalar devam ediyor.

Özel bireyler için özel proje

Şanlıurfa Bozova Kaymakamlığı, Tunceli Pertek Kaymakamlığı, Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları kulübü Derneği ve Trabzon Kadın  Eğitim ve Istihdamı Artırma  Derneği  ortaklığında yürütülen Kuzey'in ,Güneş'in ve  Mezopotamya'nın Yıldızları Seferde projesi kapsamında özel özel bireyler için kano çalışmaları eş zamanlı eğitimlerle gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında Tunceli Pertek Kaymakamlığı ev sahipliğinde Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinden giden misafirler ve özel bireyler Keban barajı kıyısında bulunan Pertek su sporları merkezinde kano ve raftıng yaptılar.

Projde Türkiye’de kano,yelken ve rafting su sporları alanında özel bireylerin farkındalıklarını artırarak kültürler arası entegrasyon paylaşımları gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

Özel bireyler için özel projeÖzel bireyler için özel projeÖzel bireyler için özel proje

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam