Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Umut Demirdelen kimdir?

Kronik rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alınan Umut Demirdelen hayatını kaybetti. Umut Demirdelen kimdir?

Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Umut Demirdelen kimdir?

Tiyatrocu Nedim Saban, akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınan oyuncu Umut Demirdelen'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Umut Demirdelen kimdir?

Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Umut Demirdelen kimdir?

Kurtlar Vadisi, Söz ve Kadın İsterse gibi birçok dizide rol alan oyuncu Umut Demirdelen, akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 67 yaşındaki Demirdelen'den kötü haber geldi.

Tiyatrocu Nedim Saban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Umut Demirdelen'in hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Acı haberi duyuran Nedim Saban, konuyla ilgili "Canım Umut Demirdelen'ciğim. Bunu yapmayacaktın. Hepimiz ağlıyoruz. Seni çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Nedim Saban, Demirdelen'in yoğun bakıma kaldırıldığını şu sözlerle duyurmuştu: Hayata sarıl. Neler atlatmadın sen Umut'um... Acil şifalar, çabuk iyileş. Kavga etmeye değen çok az kişi var şu hayatta. Akciğerindeki kronik bir rahatsızlığın tekrar nüksetmiş olması nedeniyle yoğun bakımda arkadaşımız...

UMUT DEMİRDELEN KİMDİR?

18 Ocak 1953 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. ‘Şehnaz Tango’, ‘Üvey Baba’ gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezondur rol aldığı ‘Kurtlar Vadisi: Pusu’ ile geniş kitlelerce tanındı.

Şöhret Tutkusu, Tanrı Misafiri, Karanlık Sular, İş, Şehnaz Tango, Kurtuluş, Nefes Alamıyorum, Mercan Kolye, Bizim Sokaklar, Küçük Besleme, Yüzleşme, Üvey Baba, Derviş, Abdülhamit Düşerken, En Son Babalar Duyar, Sırlar Dünyası, Kırık Ayna, Şarkılar Seni Söyler, Avrupa Yakası, Kadın İsterse, Çat Kapı, Sahte Prenses, Yalancı Yarim, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi Pusu, Zincir Bozan, Kurşun Bilal, Söz ve Payitaht Abdülhamit gibi pek çok dizi ve film projelerinde yer almıştır.

Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Umut Demirdelen kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam