Ordulu şehidin babası tabutun yanına yattı...

Bu acıya yürek dayanır mı?

Ordulu şehidin babası tabutun yanına yattı...

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde dün düşen helikopterin içerisinde şehit olan 13 askerden biri olan Ordulu  Yüzbaşı Nuri Şener'in cenazesi İstanbul Şişli Feriköy'de bulunan baba evine getirildi.

Evinin önüne getirildiği sırada baba Ural Şener cenaze aracından inerek şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun yanına yatıp gözyaşları içinde Canım oğlum" dedi.

"KİMİN HAKKI VARSA SÖYLESİN"
Ordulu şehidin babası tabutun yanına yattı...


Şehit babası Ural Şener, daha sonra tabutun yanında kalktı ve şehit için helallik istendi, dua edildi. Baba Ural Şener helallik istenmesinin ardından mikrofonu alarak, 5 kuruş, 25 kuruş alacağı olan lütfen şimdi söylesin, hakkı olup da söylemeyen namert olsun. Kimin hakkı varsa lütfen söylesin" dedi.

Bu sırada cenaze için toplanan yakınları ve komşuları, "Şehidim hakkını helal et bize" diye bağırdı.

TABUTA SARILDILAR

Şehidin cenazesi ardından, baba evinin karşısında bulunan HASAN Zeynep Cami'ne götürüldü. Şehidin annesi Fatma Şener, babası Şener ve eşi Melike Şener, musalla taşına konulan tabuta sarıldı. Güçlükle ayakta duran aile ağlayarak dua etti. Tabutu koklayan şehit babası, Yanık kokularına kurban olayım senin" diye bağırdı.

Ordulu şehidin babası tabutun yanına yattı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam