Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Sonrası Sert Eleştiri

Trabzonspor'un deplasmanda Kasımpaşa ile berabere kaldığı maçın ardından eski hakem Erman Toroğlu, bordo mavili ekibin sergilediği futbolu ve maçın kalitesini sert sözlerle eleştirdi.
Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Sonrası Sert Eleştiri

Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, müsabakaya dair dikkat çeken analizlerde bulundu.

"Kalitesiz Bir Maçtı"

Trabzonspor’un oyunundan memnun kalmadığını belirten Erman Toroğlu, her iki takımın da oyun hakimiyeti kuramadığını vurguladı. Maçın teknik kalitesinin beklentilerin altında kaldığını ifade eden Toroğlu, sahada sergilenen futbolu eleştirdi.

"Geniş Alanlar Beni Şaşırttı"

Eski hakem Erman Toroğlu, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Öyle veya böyle 2-0 öne geçtin. Ne ilk yarı Trabzonspor maça hakim ne de ikinci yarı Kasımpaşa maça hakim. Bu kadar geniş alanda Türkiye Ligi en üst düzey 5-6 takımından birinin maçı beni şaşırttı, çok kalitesiz bir maçtı."

Trabzonspor'un skoru koruyamaması ve sahadaki organizasyon eksikliği, yorumcular tarafından haftanın en çok tartışılan konuları arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.