Mahkeme çıkışı arbede yaşandı

Samsun'da kız kaçırma meselesi yüzünden 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili görülen duruşma çıkışı taraflar birbirine girdi. Fatih Mahallesi Süreyya Sokak'ta 1 yıl önce meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan silahlı

Mahkeme çıkışı arbede yaşandı

Samsun'da kız kaçırma meselesi yüzünden 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili görülen duruşma çıkışı taraflar birbirine girdi.

Fatih Mahallesi Süreyya Sokak'ta 1 yıl önce meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, Beytullah Aksoy ile Çoşkun Erbay ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili tutuklanan 5 kişi ile hakkında yakalama müzekkeresi bulunan 1 kişinin bugün Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda, ölen ve tutuklu zanlıların yakınları arasında sözlü tartışma yaşandı. Adliye polisi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla duruşma çıkışı her iki tarafı olay çıkmaması için adliyenin önünde farkı sokaklara uzaklaşmaları sağladı. Ancak, bir süre sonra aynı sokak üzerine bir araya gelen taraflar arasında kavga çıktı. Ağabali Caddesi üzerinde çıkan kavgaya polis müdahale etti. Farklı sokaklara kaçan şahıslardan biri, karşı tarafın ortasında kaldı. Tekme-yumruk ve sopalı saldırıya uğrayan şahsı polis linç edilmekten kurtardı. Bu arada, bir genç kadın da sinir krizi geçirerek baygınlık geçirdi. Olaylara müdahale eden adliye polisi ile çevik kuvvet polisi, linç girişimine uğrayan şahsı kurtararak olayların büyümesine engel olurken, kavga eden taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam