Külekçi’ye Batman’da plaket

Ahmet Külekçi'ye Batman'da plaket verildi.

Külekçi’ye Batman’da plaket

Bölgede yaptığı başarılı çalışmalarla beğeni toplayan aynı zamanda Haber61 köşe yazarı olan Ahmet Külekçi’ye bir ödülde Batman Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden geldi.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTURMAYALIM

Batman Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleşen “Şehitlerimizi Unutmayın- Unutturmayın İlkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir, liseler arası öykü yarışmasında dereceye girenlere ödül Töreni” ne katılan Kardeş Şehirler Proje Koordinatörü aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Külekçi’ye bölgede yaptığı çalışmalardan ve şehit ailelerine olan desteklerinden dolayı plaket takdimi yapıldı.

HER KARIŞ TOPRAK NAMUSUMUZ

Batman ili Sason İlçesi Yunus Emre İlkokulu Konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe İlçe kaymakamı Abdullah Özadalı, Sason Şehit Aileleri Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri, gaziler, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte vatandaşlar katılım gösterdi.

Bu çok anlamlı ve değerli ödül törenine katılmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Külekçi Şehitlerimizin bize emaneti olan bu güzel ülkeyi canı pahasına savunacak her karış toprağı namus bilerek koruyacaklarını ifade etti.

Külekçi’ye Batman’da plaket

Külekçi’ye Batman’da plaket

Külekçi’ye Batman’da plaket

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam