Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı

Mardin-Trabzon kardeşliğine yakışan çok anlamlı bir organizasyon daha.

Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı

Korona virüs salgını ile zor günlerden geçilen şu günlerde dayanışma ve paylaşma adına ülke adında çeşitli kampanyalar yapılmaya devam ediyor.

İşte bunlardan biri de Trabzon-Mardin kardeşlik platformundan geldi.

Mardin Artuklu Ensar Mahallesinde yardım seferberliği başlatan genç muhtarın çağrısına Trabzon’da sessiz kalmadı.

MUHTAR HERKESE ÖRNEK OLDU

Mardin Artuklu merkez ilçenin en büyük mahallesi olan Ensar Mahallesi muhtarı İsa Dal 3 maaşını “Biz-bize yeteriz” kampanyasına bağışlarken yardımseverlerden topladığı kumanyaları bizzat kendi eliyle ihtiyaçlı ailelere ulaştırdı. Yardım kampanyasına Trabzon’dan destek veren kardeşlik projeleri koordinatörü Ahmet Külekçi ve işadamı Abdullah Özer’e de teşekkür eden Dal “Mardin-Trabzon kardeşliği bu zor günlerde daha çok yardımlaşarak ve paylaşarak pekişecektir. Mahallemize yardım gönderen herkese ama herkese çok teşekkür ediyoruz .Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HALK SAĞLIĞI SAVAŞINI KAZANACAĞIZ

Tüm dünyada olduğu gibi virüs salgının Türkiye’de etkisini sürdürdüğünü belirten Ahmet Külekçi ise yaptığı açıklamada “Bu bir savaştır. Bu savaşa karşı cephede hepimizin omuz-omuza olması şart. İçişleri bakanlığımız bünyesinde daha önceki yıllarda hayata geçen kardeş şehirler projesi kapsamında sağladığımız dayanışma ve gönül köprülerini devam ettiriyoruz. İsa kardeşimizin bu anlamlı ve değerli kampanyasına bizlerde Trabzon’dan destek oluyoruz” dedi.

Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı

Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı

Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı

Koronavirüs kardeşliğe engel olamadı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam