Kızını kaçırıp işkence eden adamı öldürdü

Diyarbakır'da bir baba, 17 yaşındaki kızını kaçırarak dini nikahla birlikte yaşamaya başlayan adamı silahla öldürdü.

Kızını kaçırıp işkence eden adamı öldürdü

Diyarbakır'da İ.K. (40), kızı F.K.'yi (17) kaçırıp, dini nikahla birlikte yaşamaya başlayan E.Y.'yi (35) işkence yaptığı gerekçesiyle tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Ergani ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. E.Y., 4 ay önce kaçırdığı F.K. ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Bu süreçte E.Y.'den işkence gördüğünü öne süren F.K., 4 gün önce babaevine sığındı. F.K.'nin kaldığı eve dün akşam gelen E.Y., geri dönmesini istedi. Bu sırada F.K.'nin babası İ.K. ile E.Y. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İ.K., tabancayla E.Y.'yi başından vurdu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, E.Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. E.Y.'nin cansız bedeni, otopsi için Ergani Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise İ.K.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam