Kızılay'dan Ereğli'ye Yardım

Kızılay'dan yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak Ereğli'de gece boyunca devam eden sağanak yağış nedeniyle Kavaklı Mahallesi'nde görülen su baskınlarında yaklaşık 50 ev ve 30 iş yerini su basması üzerine Kızılay'ın Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lo

Kızılay'dan Ereğli'ye Yardım

Kızılay'dan yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak Ereğli'de gece boyunca devam eden sağanak yağış nedeniyle Kavaklı Mahallesi'nde görülen su baskınlarında yaklaşık 50 ev ve 30 iş yerini su basması üzerine Kızılay'ın Batı Karadeniz Bölge Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nin alarma geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Valilik ile birlikte yapılan tespit çalışmaları doğrultusunda bölgeye uzman afet müdahale ekipleri ile 250 yatak, 500 battaniye, 80 mutfak seti ve acil beslenme ihtiyacını karşılamak üzere bir seyyar mutfak gönderildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam