Kebir iftar yemeğinde buluştu

Kebir düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kebir iftar yemeğinde buluştu

Haber61 - Haber Servisi  - Kebir ailesi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.


Trabzon’da bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, bir ok siyasi parti temsilcisi ve davetliler katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kebir Süt Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, “şehrimizdeki birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftara katıldığınız teşekkür ederim. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Tek duamız İslam Birliği ve ülkemizin bütünlüğü olsun. Birliğimize kast eden terör örgütlerine ve darbecileri lanetliyorum. Ülkemizin menfaati yönünde üzerimize düşeni yapacağımıza söz veriyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon ailesi olarak birlikteyiz. Şehrimizin önemli isimleri ve basınımızla bir aradayız. Kebir’in misafiri olduk. Allah bol hayırlı kazançlar nasip eylesin. Şehrimizde ürün azlığı yaşamaktayız.  Tesislerini gezme fırsatı bulduğum Kebir ve Karadeniz’i tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Büyük emeklerle iş sahası oluşturuyorlar ve Ve ülkemizi sağlıklı ürünlerle buluşturuyorlar. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin Trabzon olarak ileri yürüyeceğiz. Evlatlarımızı terör belası yüzünden kaybetme acısı yaşadık. Bunlardan en kısa sürede kurtulacağız inşallah. Herkese hayırlı Ramazanlar dileyerek barış içerisinde bayrama ulaşmayı Allah nasip etsin” ifadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam