Karısından kaçarken kızını ezdi

Edinilen bilgiye göre; A.A., sevgilisiyle otomobille gezerken, Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi yakınlarındaki trafik ışıklarında eşi A.A. ve 5 yaşındaki kızı D.A'ya rastladı. Karısının bağırması üzerine, küçük kız babasının kullandığı otomobilin
Karısından kaçarken kızını ezdi

Edinilen bilgiye göre; A.A., sevgilisiyle otomobille gezerken, Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi yakınlarındaki trafik ışıklarında eşi A.A. ve 5 yaşındaki kızı D.A'ya rastladı.

Karısının bağırması üzerine, küçük kız babasının kullandığı otomobilin önüne geçip durdurmak istedi.

A.A, bu sırada trafik uyarı ışıklarının kırmızıdan yeşile dönünce, D.A'ya çarparak olay yerinden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.