Karadeniz Vakfı yeni yönetimi belli oldu

İstanbul’da hizmet veren Karadeniz Vakfı ve Gençlik Spor Kulübü Derneği yeni yıla yeni hedefler ve yeni yönetim kurulu ile birlikte girdi.

Karadeniz Vakfı yeni yönetimi belli oldu

İstanbul’da hizmet veren ve kuruluşu 1926 yıllarına dayanan Karadeniz Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Yusuf Cevahir’in başkanlığını, Ethem Sancak’ın da başkan vekilliğini yaptığı Karadeniz Vakfı Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu 42 kişiden oluşuyor. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı aynı zamanda İçişleri Bakanlığı kardeş şehirler projesi koordinatörü  yazarımız Ahmet Külekçi’de listede yer alarak önemli bir sorumluluk almış oldu.

Karadenizlilerin yaşamın her alanında  dayanışması-kaynaşması ve güç-birliği yapması noktasında önemli vizyona sahip Vakfın kuruluş felsefesinde spordan- sanata-,eğitimden- kültüre, doğal yaşamdan-gençlik faaliyetlerine kadar geniş bir yelpaze mevcut. 

Karadeniz Vakfı yeni yönetimi belli oldu

Karadeniz Vakfı ve Gençlik Spor Kulübü Derneğinde şu isimler yer aldı: Başkan Yusuf Cevahir, Başkan Vekili: Ethem Sancak, Başkan Yardımcıları: Eyüp Akdağ, Ali Düşmez, Tamer Taşpınar, Ali Engin Keçeli, Murat Kotra, Hamit Tahan, Mehmet Erdoğan, Genel Muhasip :Atilla Yakupoğlu, Genel Sekreter: Hüseyin Güler, Üyeler: Eser Cevahir, Abdülmecit Koral, Saffet Akkoyun, Cemal Akyüz, Ömer Kır, Zafer Murat Çetintaş, Harun Emirhan Ekşi, Murat Tüfekçi, Sinem Özbey Köseli Ören, Ferda Kocukoğlu, Gençağa Meriç, Yahya Üstün, Gülkız Tülay, İhsan Cevahir, Adem Molla, Faik Çamlı, Yusuf Cemal Keskin, Ali Rıza Zor, Hakkı Topçu, Hasan Selim Kansız, Osman Yılmaz, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürsel Güven  Boğaç  Cevher, S üha Akıncı, Ahmet Külekçi, Birsen Şengül, Ebru Sırma, Serdar Doğuş Eriçok, Ali Karakurt, Elif Çap

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam