İşte azmin zaferi! Trabzonlu sporcu doktorlara rağmen spora veda etmedi

Doktorlara rağmen spora veda etmedi İşte azmin zaferi 5 yıl sonra yeniden zirve yaptı

İşte azmin zaferi! Trabzonlu sporcu doktorlara rağmen spora veda etmedi

Haber61 / Haber Servisi / Levent Ustabaşı

Geçtiğimiz günlerde TÜYAP İstanbul’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme, Fıtness Dünya Şampiyonası seçmeleri sonrası inanılmaz bir hayat öyküsü ortaya çıktı.


Elemelerde Kaslı Atletik Kategorisinde Türkiye 6.’sı olan Remzi Bilgiç, daha öne vücut geliştirmede büyük kademelerde yer almış ödüller almış bir sporcuydu. Fakat 2012 yılında geçirdiği bir trafik kazasında spora bir süre ara verdi. Doktorlar'ın 'Asla tekrar spor salonuna giremezsin' demesine rağmen çalıştı. Ayaklarında ve vücut kısmında 4. derece yanık ve kopmaların yaşanmasına rağmen büyük uğraş veren ve yıllar sonra yeniden ayağa kalkarak yine vücut geliştirme ve fitness dalında ödül alan Remzi Bilgiç, kendi dalındaki sporcu arkadaşları tarafından takdirle karşılandı, yeni sporculara azmiyle örnek oldu.

İşte azmin zaferi! Trabzonlu sporcu doktorlara rağmen spora veda etmedi

Haber61’e konuşan Trabzonlu Remzi Bilgiç, aynı zamanda bir vücut geliştirme eğitmeni. Trabzon ve İstanbul’da bir çok sporcu yetiştiren Bilgiç, “Sporu seviyorum. Sporla dostluk kurmayı, mutlu etmeyi seviyorum. Kaza sonrası hayata küsmemeye çalıştım. Yine spora sarıldım. Doktorlar tehlikeli demesine rağmen uğraştım. Azmettim. İnsan sevdiği işi yapınca her engeli aşabiliyor bunu gördüm” dedi.

Şampiyon sporcu ayrıca, 2018 Nisan'ında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına da hazırlanacağını söyledi.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler