İstanbul Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Erzurum’ temalı Cumhuriyet kutlaması

İstanbul Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Erzurum’ temalı bir program düzenledi.

İstanbul Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Erzurum’ temalı Cumhuriyet kutlaması

Başkanlığını Mehdi Kaya’nın yürüttüğü Pendik-Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, İstanbul Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Erzurum’ temalı bir program düzenledi.

VALİ GÜL’DE KATILDI

İstanbul Valisi Davul Gül programda yaptığı konuşmada Cumhuriyetin önemine dikkat çekerek millet olarak 100 yıldır dim-dik ayakta Cumhuriyete sahip çıktıklarını ifade ederek programı düzenleyen Pendik Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneğine teşekkür etti.

istanbul-yunus-emre-kultur-merkezinde-erzurum-temali-cumhuriyet-kutlamasi.jpeg

EMANETE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

İstanbul’da faaliyetleri ile büyük beğeni toplayan Pendik Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneğini Başkanı Mehdi Kaya’da Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları şehitlerimizin bize emaneti olan Cumhuriyete kanımızın son damlasına kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz dedi.

istanbul-yunus-emre-kultur-merkezinde-erzurum-temali-cumhuriyet-kutlamasi-001.jpeg

ÇOK BÜYÜK BİR KATILIM OLDU

İlginin ve katılımın yoğun olduğu etkinlikte; İstanbul Valisi Davut Gül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Erzurum E- Milletvekili Prof. Mustafa Ilıcalı, İstanbul Finans Genel Md. Yrd. Ahmet Ağırman, Erzurum Vakıf Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, Ak Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, YRP İlçe Başkanları yönetim kurulu üyeleri, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç, Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Teşkilatı İstanbul İl Başkanı Bahattin Kaya İstanbul’daki STK temsilcileri ve çok sayıda davetli yer aldı.

istanbul-yunus-emre-kultur-merkezinde-erzurum-temali-cumhuriyet-kutlamasi-002.jpeg

istanbul-yunus-emre-kultur-merkezinde-erzurum-temali-cumhuriyet-kutlamasi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler