Hafta sonu Trabzon'da hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Konya, Kırşehir, Bolu ve Düzce çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatle

Hafta sonu Trabzon'da hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Konya, Kırşehir, Bolu ve Düzce çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bugün Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 Km/S) eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı zamanla çok bulutlu yarın sabah saatlerinden itibaren hafif yağmur ve sağanak yağışlı 14

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri ile yarın il geneli yağmur ve sağanak yağışlı 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 14

Adana: Parçalı bulutlu 21

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 16

Samsun: Parçalı bulutlu 14

Trabzon: Parçalı bulutlu 12

Erzurum: Parçalı bulutlu 5

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 16

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler