Reza Zarrab'ın ses kaydı yayınlandı!

Haramzadeler adlı Twitter hesabından bugün 17 Aralık soruşturmasında tahliye olan Reza Zarrab ile Rüçhan B. arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydı yayınladı."BEN OLSAM VERİRİM"Ses kayında yer alan iddiaya göre; Rüçhan B.'ye ait olduğu öne sürülen ,de

Reza Zarrab'ın ses kaydı yayınlandı!

Haramzadeler adlı Twitter hesabından bugün 17 Aralık soruşturmasında tahliye olan Reza Zarrab ile Rüçhan B. arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydı yayınladı.

"BEN OLSAM VERİRİM"

Ses kayında yer alan iddiaya göre; Rüçhan B.'ye ait olduğu öne sürülen ,devletin bir biriminden bahsederek bir hediye alınması gerektiğini ve 30-40 bin dolarlık bir saat hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Ancak birim tarafından haklarındaki karar henüz verilmediği için konuyu Reza Zarrab olduğu iddia edilen kişiye soruyor. Zarrab ise iddiaya göre; "Ben olsam veririm" karşılığını veriyor.

"İŞLEMLERİMİZ BİTSİN, BAĞLANTILARIMIZ GÜÇLENSİN"

Rüçhan B.'ye ait olduğu iddia edilen sesin ise Zarrrab'ın önerisine "Şu anda yapmayalım işlemlerimiz bitsin, bağlantılarımız güçlensin" karşılığını verdiği iddia ediliyor.

"MEMURUN BAHŞİŞİNİ İŞİN BAŞINDA VERECEKSİN"

Reza Zarrab'a ait olduğu iddia edilen sesin buna karşılık "O..... ve memurun bahşişini işin başında vereceksin" dediği öne sürülüyor. Rüçhan B.'ye ise karşılık olarak "Doğru söylüyorsun önceden vereceksin ki sonra işini daha ucuza yapsın." dediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem