Boztepe'de bomba gibi patladı

Haber61.NET - Haber Servsisi - Trabzon Ortahisar İlçesi,Boztepe Mahallesi Dik ana trafo patlayarak yandı. Sokakta yaşayan mahalleli bomba patladığını zannederek kendini sokağa attı. Olay sonrası en az 100 ev elektriksiz kaldı.Boztepe Mahallesi içinde bulu

Boztepe'de bomba gibi patladı

Haber61.NET - Haber Servsisi - Trabzon Ortahisar İlçesi,Boztepe Mahallesi Dik ana trafo patlayarak yandı. Sokakta yaşayan mahalleli bomba patladığını zannederek kendini sokağa attı. Olay sonrası en az 100 ev elektriksiz kaldı.

Boztepe Mahallesi içinde bulunan Boztepe İlköğretim Okulu'nun hemen yan ve arka kısmında bulunan Dik sokak sakinleri,akşam saatlerinde bir bomba sesi gibi ses duyduklarını ve korktuklarını belirterek " çok etkili bir bomba sesi gibi bir sesle yerimizden fırladık. sokağa kendimizi attığımız da,baktık ki ana trafo patlamış. Burası daha bir yıl oldu olmadı hatları yenilendi.Anlam veremiyoruz. patlama anında oradan geçen vatandaşlara bir şey olmadı bu sevindirici. Evde elektrikle sürekle çalışan makineler var,umarız onlara bir şey olmamıştır." diye konuştular...

Olay anı sonrası alo 110 itfaiye ekiplerine haber verildi.Hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri geldi ve hemen yanan trafoyu söndürdüler. Elektrik hatları ile ilgilenen kurumlar ise olaydan yaklaşık 20-30 dakika arasında yanlarında sepeti bulunan donanımlı araçsız bir şekilde ekip geldi. Daha sonra elektrik arızası giderilemeyince Elektrik arıza aracı geldi ve hızlı bir şekilde arıza giderilmeye çalışıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel