Gurbetten gelen büyük destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  Fransa’da yaptığı görüşmelerde Türk toplumu temsilcileri ile Paris’te bir araya geldi.

Gurbetten gelen büyük destek

Paris Büyükelçiliğinde gerçekleşen toplantıya katılanlar arasında Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu ile birlikte CCFT Aulnay-Sous-Bois, Sevran ve Villepinte Türk Fransız Kültür Derneğini Başkanı Ayşe Barış’ta vardı.

TERÖRLE MÜCADELEYİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

Toplantıya katılım yapanlar yaşadıkları bölgelerdeki sorunları dile getirerek çözüm önerileri noktasında fikir beyan ettiler. Türkiye’de son dönemde özellikle terörle mücadelede çok önemli başarıların sağlandığını  dile getiren Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu “Türkiye artık terörün korkulu rüyası haline geldi, çok önemli bir duruş sergiliyor. Bizlerde kendimizi  güvencede hissediyoruz. Gurbet de yaşayan bizler  terörle mücadele noktasında üzerimize ne düşüyorsa seve-seve yapmaya devam edeceğiz”

SORUNLARINI DİLE GETİRME FIRSATI BULDULAR

Toplantıyı değerlendiren Türk-Fransız Kültür Derneği Başkanı Ayşe Barış şu açıklamalarda bulundu: “Çok verimli bir toplantı oldu Fransa'da bulunan Türk halkımızın bir çok eksiğini dile getirdik özelikle benim için önemli olan nokta Eğitim Müşaviri ve Rehber öğretmen olmaması ve bunu dile getirme fırsatı buldum. Sayın Cumhurbaşkanımız sağolsun duyarlılık gösterdi inşallah en kısa zamanda bu sorun çözülecektir. Bu bizim için büyük bir fırsat old

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam