Gümrükçüoğlu: "Sizler bu toplumun kahramanlarısınız"

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ile Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu velilerini makamında kabul etti.

Gümrükçüoğlu: "Sizler bu toplumun kahramanlarısınız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ile Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu velilerini makamında kabul etti.

Dernek yöneticileri ve velilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Gümrükçüoğlu, veliler ve dernek yetkililerine emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Devletin engelli bireyler için yaptığı hizmetlere değinen Gümrükçüoğlu, "Engellilerimiz için devletimiz seferberlik ilan etmiş durumdadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde engellilerimiz, hastalarımız, yaşlılarımız, kimsesizlerimiz için çok önemli reformlar yapıldı, yapılmaya devam ediliyor. İmkanlarımızı zorlayarak sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Eğitim vazgeçilmez bir unsurdur. Sizlerde bu uğurda gönlünü ortaya koymuş olan kahramanlarımızsınız. Çalışmalarınız nedeni ile sizlere Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ise desteklerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam