Gözleri ''Van kedisi'' gibi

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde göz renkleri doğuştan farklı olan Batuhan Kekeç (11), bu özelliğiyle görenleri şaşırtıyor.Bir gözü mavi, diğeri kahverengi olan ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Batuhan Kekeç, yaptığı açıklamada, farklı göz renklerinden şikayetçi

Gözleri ''Van kedisi'' gibi

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde göz renkleri doğuştan farklı olan Batuhan Kekeç (11), bu özelliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Bir gözü mavi, diğeri kahverengi olan ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Batuhan Kekeç, yaptığı açıklamada, farklı göz renklerinden şikayetçi olmadığını, hatta aynaya baktığında kendisini karizmatik hissettiğini söyledi.

Bu durumdan memnun olduğunu dile getiren Kekeç, çevresindekilerin farklı tepkiler verebildiğini anlatarak, ''Arkadaşlarım bazen normal bakıyorlar, bazen de 'Van kedisi' gibi diye takılıyorlar'' dedi.

Baba Cemalettin Kekeç de oğlunun gözlerinin farklı olmasının hoşlarına gittiğini belirterek, ''Doğduğunda göz rengi mavi zannettik. Daha sonra birinin kahverengi, diğerinin mavi olduğunu anladık. Daha güzel, hoşumuza gidiyor. Batuhan'ın göz rengini çok seviyoruz'' diye konuştu.

Kekeç, Batuhan'ın gözlerinde herhangi bir bozukluk olmadığını ve gayet sağlıklı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam