Gönül köprüleri kardeşlik projeleri devam ediyor

Van’a gelen gurbetçilere forma gönderdi Hatay’da ise yetim çocuklara yardım elini uzattı.

Gönül köprüleri kardeşlik projeleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığında aldığı görevle “Güneydoğu ile Karadeniz Bölgesi arasında gönül köprüleri kardeşlik projeleri" çalışmaları ile önemli başarılara imza atan gazeteci-yazar Ahmet Külekçi şu sıkıntılı süreçte de bölge ile bağını kesmiyor.

VAN’DA HEMŞERİLERİMİZE FORMA

Ekmek parası için ülkemizin değişik illerinden Suudi Arabistan’a çalışmaya giden Korona Virüs salgını yüzünden memleketlerine geri dönmek zorunda kalan 140 işçimiz Van Süleyman Şah Yurdunda 14 gün karantina altında alındı. Gurbetçilerimize Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu kitap hediye ederken Ahmet Külekçi’de Trabzonlu hemşerilerimize forma gönderdi.

Gönül köprüleri kardeşlik projeleri devam ediyor

HATAY’DA YETİM ÇOCUKLARINA YARDIM

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde kurduğu diyaloglarla dikkatleri çeken Külekçi ANKA Kardeşe Vefa Derneği ile iletişime geçerek Hatay’da 100’e yakın yetim ile yaşlı ihtiyaçlı vatandaşlara gıda ve çeşitli yardımlarda bulunulmasını sağladı. Külekçi geçtiğimiz aylar içinde Hatay’dan Suriye’ye geçerek İdlip’taki Atme kamplarını ziyaret ederek Türk heyeti ile 2 bin çocuğa mont-ayakkabı ve elbise yardımında bulunmuştu.

Gönül köprüleri kardeşlik projeleri devam ediyor

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL

Aynı zamanda Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı olan Ahmet Külekçi sanatçı Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği ile iletişime geçerek memleketi Artvin Yusufeli ilçesine 150 koli gıda yardımı gönderirken Trabzon’daki hemşerilerine de hayırseverlerin katkısı ile 100 koli gıda paketi dağıtımı yaptı. Yardımlaşma ve Dayanışmanın önemine dikkat çeken Külekçi “hayat paylaşınca güzel” ifadesinde bulundu.

Gönül köprüleri kardeşlik projeleri devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam