Giresun'da arazi tartışması kanlı bitti!

Giresu'un Keşap ilçesinde kardeşler arasındaki arazi anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. 79 yaşındaki T. B., 2 kız kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.Olay Düzköy Köyü’nde sabah saatlerinde meydana geldi. T. B. ile fındık toplayan kız kardeşleri 74 yaşınd

Giresun'da arazi tartışması kanlı bitti!

Giresu'un Keşap ilçesinde kardeşler arasındaki arazi anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. 79 yaşındaki T. B., 2 kız kardeşini tabancayla vurarak öldürdü.

Olay Düzköy Köyü’nde sabah saatlerinde meydana geldi. T. B. ile fındık toplayan kız kardeşleri 74 yaşındaki N. O. ve 69 yaşındaki B. G. arasında ididaya göre arazi anlaşmazılığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çeken T.B., kız kardeşlerine ateş etti. N. O. ve B. G. olay yerinde hayatını kaybetti.

N.O. ve B.G.'nin cenazeleri Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan T. B.’yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam