Feci kazada Artvinli kardeşler hayatlarını kaybetti

Bolu’da, seyir halindeki kamyonet, TEM Otoyolu’nda hafif ticari aracın patlayan lastiğini değiştiren 2 kişiye çarptı. Kazada Trabzon'da kuaför olan Ayhan Kenar ile kardeşi İsrafil Kenan hayatını kaybetti

Feci kazada Artvinli kardeşler hayatlarını kaybetti

Kaza, saat 23.00 sıralarında Bolu'da TEM Otoyolu Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan İsrafil Kenar yönetimindeki 02 AAG 115 plakalı hafif ticari aracın sağ arka lastiği patladı.

LASTİĞİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ARAÇTAN İNDİ

Araçta bulunan sürücü ile yolcu Ayhan Kenar patlayan lastiği değiştirmek için aşağı indi. Ayhan Kenas yönetimindeki 14 BE 933 plakalı meyve yüklü kamyonet, lastiği değiştirdikleri sırada İsrafil Kenar ve Ayhan Kenar'a çarptı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kazada İsrafil Kenar olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, kamyonetin çarptığı Ayhan Kenar ağır yaralandı. Kaza olduğu sırada hafif ticari araçta bulunan Seçil Kenar ise hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ayhan Kenar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler