Evinin çatısına Türk bayrağı yaptırdı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde oturan Alaaddin Memiş (38), evinin çatısındaki kiremitleri kırmızı beyaza boyatarak Türk bayrağı yaptırdı.

Evinin çatısına Türk bayrağı yaptırdı
Sarıgöl'ün Aşağıkoçaklar Mahallesi'nde yaşayan Alaaddin Memiş, oğlu Ali'nin (6) sünnet töreni öncesinde evini hazırladı. Karacaali Sokak'taki evine Türk bayrağı asmayı düşünen Memiş, ayrıca çatıyı kırmızı beyaza boyatarak Türk bayrağı yaptırmaya karar verdi. Sünnet hatırasının kalıcı olmasını istediğini söyleyen Memiş, "Sünnet ve düğünlerimizde evlerin önleri bayraklarla donatılır. Ben bunun kalıcı olmasını istedim. Boyacı bir arkadaşım, ücret almadan evin üzerindeki kiremitlerin üzerine bayrak yaptı. Kalıcı oldu. Gelip geçenler de ilgiyle bakıyorlar. Bayrağımızı seviyoruz. Her yıl yağlı boya ile boyayı yenileyeceğim. Bayrak ebediyen kalacak" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam