Evinde su akmayan başkana böyle isyan etti: Cenabet geziyorum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın konuşma yaptığı sırada bir vatandaş, "Cenabet geziyorum arkadaşlar şahit olun, evimde sular akmıyor" diyerek isyan etti.

Evinde su akmayan başkana böyle isyan etti: Cenabet geziyorum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuşma yaparken bir vatandaş araya girip şikayetlerini dile getirdi. Evinde suların akmadığını söyleyen vatandaş cenabet gezdiğini söyledi.

Konya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın konuşma yaptığı sırada bir vatandaş araya girdi. Daha önce KOSKİ Genel Müdürlüğünün sayfasına da şikayette bulunduğunu söyleyen vatandaş, "Allah rızası için gelin gidelim, benim evimde su akmıyor." dedi.

BAŞKAN VATANDAŞI YANINA ÇAĞIRDI

Şikayetlerini dile getiren vatandaşı dinleyen Başkan Uğur İbrahim Altay, "Sen şöyle gel ya, bir sakin ol" diyerek vatandaşı yanına aldı.

"CENABET GEZİYORUM, SUYUM AKMIYOR"

Başkan'ın yanına çıktıktan sonra tekrar konuşmaya başlayan vatandaş, "Çekin resmimi de arkadaş. Cenabet geziyorum arkadaş şahit olun. Cenabet geziyorum. Allah rızası için cenabetim şu anda. Allah rızası için. Ben susuzum susuz. Suyum akmıyor. Ben aş istemiyorum iş istemiyorum. Benim suyumu versinler." diyerek isyan etti.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPIP YALANLADI

İsyan eden vatandaş Mustafa Doğan'ın sözlerinin yayılması üzerine Konya Belediyesi'nden açıklama yapıldı ve şöyle denildi;

"Mustafa Doğan isimli vatandaşın "suyumuz yok" beyanına karşılık Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın talimatıyla KOSKİ ekipleri hemen adı geçen vatandaşla birlikte evine gitmiş ve suyun aktığı, herhangi bir kesintinin olmadığı tespit edilmiştir. Konya’mız Tatlı Su, Sulama Suyu, İçme Suyu, Kanalizasyon, Yağmur Suyu ve Türkiye’nin tek Mor Şebekesi'ne sahip tek ilidir. Halen şehrin %97'sinde Mavi Tünel'den gelen memba suyu kalitesinde içme suyu akmaktadır. Bu konuda yapılan yatırımlarla Konya örnek şehirdir. Gerçeği yansıtmayan, kısır siyasi hesaplarla yapılan, Konya'mızın örnek belediyecilik hizmetlerini provoke eden bu tarz yaklaşımlar hiç kimseye bir yarar sağlamayacaktır. Yerel seçim sürecinin Konya ahlakına, Konyalı duruşuna, genel ahlak, edep, hak ve hukuka uygun olarak geçmesine özen göstereceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam