Eski eşini öldürmek için 7 saat kapıda bekledi!

Boşandığı bankacı eşini Başakşehir’deki evlerinin önünde öldürdükten sonra intihar eden iş adamının 7 saat boyunca eski eşini öldürmek için kapıda beklediği iddia edildi.

Eski eşini öldürmek için 7 saat kapıda bekledi!

Önceki akşam meydana gelen olayda, bir süre önce iflas eden iş adamı Mehmet Kaşıkçı, 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı bankacı eşi Selma Aslan’ı asansöre bineceği sırada öldürmüştü. Olayın ardından Aslan ve Kaşıkçı’ının cansız bedenleri yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Olaya ilişkin soruşturma yürütülürken, iş adamı Mehmet Kaşıkçı’nın olaydan 7 saat önce siteye gelerek Aslan’ı beklediği iddia edildi. Kaşıkçı’nın Başakşehir’deki siteye geldiği aracın ise olayın ardından bölgede olmadığı öne sürüldü.

Bir mahalle sakini, olayın önceki akşam gerçekleştiğini belirterek, "Bildiğimiz kadarıyla boşanma konusu varmış. Anlaşamamışlar. Eşini öldürdükten sonra intihar etmiş” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam