Eski Bakan Trabzon'a geliyor

Trabzon Belediyesinin organizatörlüğünü yaptığı “Günümüz Toplumunda Kadının Yeri” adlı panele katılmak üzere eski Bakan Güldal Akşit Trabzon'a geliyor. Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi Sezgin Yılmaz, Trabzon Belediyesi Kadın ve Aile komisyonunun önderliğin

Eski Bakan Trabzon'a geliyor
Trabzon Belediyesinin organizatörlüğünü yaptığı “Günümüz Toplumunda Kadının Yeri” adlı panele katılmak üzere eski Bakan Güldal Akşit Trabzon'a geliyor.

Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi Sezgin Yılmaz, Trabzon Belediyesi Kadın ve Aile komisyonunun önderliğinde Trabzon'da bir panelle toplumun bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Düzenlenecek olan panele eski Devlet Bakanı Akşit'in de katılacağı öğrenildi.

7 Kasım Cumartesi günü Trabzon Park Restorant'ta yapılacak olan panelde Eski Devlet Bakanı Akşit'in yanı sıra Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Meclis Üyesi Sezgin Yılmaz ve çalışan kadın olarak Av. Ayşe Sula Köseoğlu'nun da konuşmacı olarak katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam