Avusturyalı bisikletli Trabzon yolunda

Avusturyalı bisikletli Trabzon'a geliyor.

Avusturyalı bisikletli Trabzon yolunda

Avusturyalı bisikletli Bilecik'te verdiği mola sonrasında Kapadokya'ya ve sonrasında Trabzon'a gelmeyi planlıyor.


İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir gibi metropol şehirlerin kavşak noktasındaki şehir Bilecik, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor. Avusturyalı genç bisikletli Philipp, Avusturya'dan başladığı turu kapsamında çıktığı yolculukta Bilecik'te mola verdi. Kapadokya ve Trabzon'a geçmeyi planlayan genç bisikletli daha sonra İran ve son durağı Umman'a vararak, turunu bitirmeyi planlıyor.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, şu ana kadar 17 ülkeden 50’nci bisikletliyi ağırladıklarını kaydetti. Bilecik Belediyesi işbirliğinde konukları ağırladığını kaydeden Yavuz, gelen turistlerin Bilecik'i gezerek, gittikleri yerlerde Bilecik’i tanıttıklarını sözlerine ekledi.

Bilecik Temsilcisi Yavuz, Tarih Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çeken bisikletliye, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları takdim etti.

Avusturyalı bisikletli Trabzon yolunda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam