ATDF ve TİAB buluştu

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu (ATDF) ve Trabzonlu İş İnsanları ve Bürokratları Derneği(TİAB) yönetimi bir araya geldi.

ATDF ve TİAB buluştu

TİAB Yönetim kurulu başkanı Yaşar Aşcıoğlu, Başkan Yardımcıları Ali Uzunay ve Ahmet Koç, Genel  Sekreter Can Çobanoğlu ve ATDF Başkanı Salih Altınışık İstanbul temsilcisi yönetici Dr. Mustafa Küçükali ortak proje için fikir alışverişinde bulundular.

Merkezi Köln de bulunan ATDF ile merkezi İstanbul da bulunan TİAB’ın projeler yaparak yeni yatırımlara imza atmak için kolları sıvadı. TİAB Başkanı Yaşar Aşçıoğlu” Birlikte çeşitli projeler yaparak hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. İş insanlarını bir araya getirerek ortak projelerde buluşturmak düşüncesindeyiz.. Avrupa ile entegre olmak ve güç birliği yapmak bize katkı sağlayacaktır. İlk kez bir araya geldik, tanıştık. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz”

ATDF Başkanı Salih Altınışık “ Özellikle İstanbul’da Trabzonlu paydaşların içinde olacağı ve de hem yerli hem de yabancı iş dünyasının temsilcilerinin iştirak edeceği iş kongresini toplamak düşüncesindeyiz. Birlikte bu organizasyonu yapmayı planlıyoruz.. TİAB yönetim kurulundan çok önemli pozitif yaklaşımlar aldık”dedi

ATDF Başkanı Salih Altınışık, TİAB yönetim kurulu Başkanı Yaşar Aşcıoğlu’na 1961 yılında Almanya’ya göçü anlatan bir tablo hediye etti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam