Araç tarandı bir ölü bir yaralı

   Olay, Beşköprü Mahallesi Girne Caddesi üzerinde bulunan Palmiye Sitesi'nin önünde meydana geldi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin bulunduğu 54 AP 776 plakalı cipin önü, iddiaya göre bir araç tarafından kesildi. Araçtan inen kişi ya da kişiler,

Araç tarandı bir ölü bir yaralı

 

 

 

Olay, Beşköprü Mahallesi Girne Caddesi üzerinde bulunan Palmiye Sitesi'nin önünde meydana geldi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin bulunduğu 54 AP 776 plakalı cipin önü, iddiaya göre bir araç tarafından kesildi. Araçtan inen kişi ya da kişiler, cipteki kişilere tabancayla ateş açtı. Olayda 2 kişi vuruldu. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer yaralının durumunun kritik olduğu belirtildi. Polis, olay sonrası kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam