Antrenör Çetin Renda’nın eşi vefat etti

Sarı Çetin lakaplı, rahmetli Çetin Renda’nın eşi Nesrin Renda hayatını kaybetti.

Antrenör Çetin Renda’nın eşi vefat etti

Trabzon Futbol Süper Amatör Küme’nin efsane antrenörlerinden Sarı Çetin lakaplı, rahmetli Çetin Renda’nın eşi Nesrin Renda (70) vefat etti.

Yakınlarını ziyaret etmek için gittiği Ankara’da fenalaşarak, orada hastaneye kaldırılan ve organ yetmezliği neticesinde vefat eden Nesrin Renda’nın, tek oğlu Ali Avni’de, 26 yaşında iken 1995 yılında hayatını kaybetmişti.   

Trabzon’da yıllar önce Kavak Meydan Mahallesi’nde ikamet eden, Nesrin Renda, aynı zamanda sanat camiasından Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun en kıdemli oyuncusu Ceyhun Gen ve Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Emrah Keskin’in de teyzeleriydi.

Diğer yeğenleri, Emre Keskin, Ergun Gen, Dila Yoldaş’ın da teyzeleri olan Renda, Zerrin Solaklı ve Banu Gen’in de kız kardeşleriydi.

Zamanın önemli futbol takımlarından Trabzon Yolspor’da, yıllarca futbol oynayan ve aynı takımın daha sonra yıllarca da antrenörlüğünü de yapan Sarı Çetin’de, 2014 yılında 71 yaşında iken vefat etmişti.

Trabzon’a getirilen Nesrin Renda’nın cenazesi, yarın (03.01.2020) öğle vakti İskenderpaşa Camii’nde cuma namazını müteakip kılınacak olan, cenaze namazının ardından, Sülüklü’deki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Antrenör Çetin Renda’nın eşi vefat etti

Antrenör Çetin Renda’nın eşi vefat etti
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler