Anneye bak! Çocuğuna hırsızlık yaptırdı

Bebek arabasında getirdiği çocuğa hırsızlık yaptırdı

Anneye bak! Çocuğuna hırsızlık yaptırdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kadın, züccaciye dükkânında arabayı çocuğa çaldırdı. Olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Edinilen bilgiye göre, küçük yaşta bir çocukla züccaciye dükkânına gelen kadın, etrafı kolaçan ettikten sonra çocuğa ne yapması gerektiğini anlattı. İki çocuğu olan kadın, bebek arabasının içinde olan çocuğu taşırken, bir yandan da 5-6 yaşlarındaki diğer çocuğa ne yapması gerektiğini anlattı. Çocuk önce dikkat çekmemek için orada bulunan oyuncak bisiklete bindikten sonra annesinin markajladığı oyuncakların önüne gelip oyuncak arabayı bebek arabasına koydu. Kadın, daha sonra çocuklarını alıp hızlıca dükkandan ayrıldı. 

Çalınan oyuncağa değil, küçük çocuğa üzüldüğünü söyleyen dükkân sahibi Ramazan Ök, “Benim üzüldüğüm nokta çalınan oyuncak değil. O küçük çocuğun hırsızlığa sürüklenmesi. Bu çok üzücü bir olay” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler