Ahmet Metin Genç’ten anlamlı çağrı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç anlamlı bir çağrı yaptı.

Ahmet Metin Genç’ten anlamlı çağrı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Ahmet Metin Genç, tebrik etmek için çiçek almak isteyenlerin sokak hayvanları için bir paket mama alması çağrısında bulundu. 

31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Ortahisar Belediye başkanı seçilen Ahmet Metin Genç sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı çağrıda şu ifadeleri kullandı; 

“VARMISINIZ...
Çok değerli vatandaşlarımız Sizlerden rica ediyorum, Tebrik için bize çiçek göndermek yerine Sokak hayvanlarına bir paket mama alalım ...
Bizleri anlayışla karşılayacağınıza ve bu çağrımıza destek olacağına inanıyor, sizlerin ilgi ve alakasına bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum...”

Ahmet Metin Genç’ten anlamlı çağrı


Vatandaşlardan çiçek göndermek yerine, sokak hayvanları için mama almalarını rica eden Başkan Genç, "Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine seçilmekten büyük bir onur ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Seçimden sonra gerek telefonla arayarak tebriklerini ileten, gerekse bizzat bizleri tebrik ederek desteklerini bildiren bütün vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Bizleri tebrik etmek için çiçek göndermek isteyen vatandaşlarımızdan da bir hususla ilgili ricada bulunmak istiyorum. Lütfen, tebrik için çiçek göndermek yerine, sokak hayvanları için mama alarak onların beslenmesine destek olun. Vatandaşlarımızın çok yoğun ilgisi ve alâkasından son derece mutlu olduğumu bütün samimiyetimle bir kez ifade etmek istiyorum. Çiçek göndermek yerine sokak hayvanları için mama almak isteyen vatandaşlarımız, (0533) 451 37 74 nolu numarayı arayarak belediyemizle  irtibata geçebilirler." cümlelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam