35 ile kar uyarısı

Türkiye yeni bir soğuk hava dalgası ve kar yağışının etkisi altına girecek. Meteoroloji İşleri Müdürlüğü son hava durumu tahmininde 35 ilin kar yağışından etkileneceğini duyurdu.

35 ile kar uyarısı

Meteorolojinin yaptığı son hava durumu analizlerine göre kar yağışı çarşamba günü mola verdikten sonra yeniden etkili olmaya başlayacak. Özellikle perşembe günü iç bölgeler ile doğu anadolu da yoğun kar yağışı bekleniyor.

Başta Ankara olmak üzere 35 ilde kar yağışı etkili olacak. Kar yağışını hissedecek iller şöyle: Ankara, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Amasya, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray, Karaman, Konya, Afyonkarahisar, Sivas, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Bingöl, Muş, Artvin, Ardahan, Van, Ağrı, Iğdır, Hakkari, Bitlis ve Şırnak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler