3 çocuğun katili intihara kalkıştı!

Kayseri'de, 2009 yılında şeker toplamak için evden çıkan ve kaybolduktan sonra öldürülmüş olarak bulunan çocukların katil zanlısının intihar girişimde bulundu iddia edildi... 2009 yılının Ramazan Bayramı'nda şeker toplamaya çıkan Ahmet Tuna Tekin, kardeşi

3 çocuğun katili intihara kalkıştı!

Kayseri'de, 2009 yılında şeker toplamak için evden çıkan ve kaybolduktan sonra öldürülmüş olarak bulunan çocukların katil zanlısının intihar girişimde bulundu iddia edildi...

 

2009 yılının Ramazan Bayramı'nda şeker toplamaya çıkan Ahmet Tuna Tekin, kardeşi Dilruba Tekin ve aynı mahalleden arkadaşları Türkan Ay'ın katil zanlısı 1.5 yıl sonra yakalanarak Ankara Sincan F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gödrelimişti.

 

Katil zanlısı verdiği ifadede suçunu kabul etmiş ve bir çocuğa tecavüz ettikten sonra diğerlerini nasıl öldürdüğünü ayrıntılarıyla anlatmıştı.

 

Çocukların katil zanlısı 35 yaşındaki U.V.G'nin üç gün önce gönderildiği Sincan F tipi Kapalı Cezaevi'nde dün akşam intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü.

 

U.V.G'nin kaldığı tek kişilik odanın banyosunun camını kırarak bileklerini kestiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam