23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu

Ordu'dan gelen 23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu.

23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu

Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet veren başkanlığını hemşerimizin yaptığı “Hanımeli Derneği” Ordu’dan gelen 23 yetim çocuğu misafir etti.


HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en güzel turizm merkezlerinden biri olan Eyfel kulesi ile meşhur Paris’i kim görmek istemez ki. Hepimiz için hayalinde öyle veya böyle Paris’i görmek vardır. İşte bu hayalin gerçekleşmesi noktasında başkanlığını Ordulu hemşerimiz Pembe Hekimoğlu’nun yaptığı “Hanımeli Derneği” büyük çaba harcıyor. Her yıl kimsesiz çocukları yardımseverlerin desteği ile Paris’te ağırlayan Hanımeli Derneği bu yıl da Ordu’dan gelen 23 yetim çocuğumuzu Paris’te en güzel şekilde ağırlayarak onların hayallerini gerçekleştirdi.

23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu

PROJEMİZ AYNEN DEVAM EDECEK

Paris Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bize buradan bize destek veren Başta Paris büyükelçimiz ve eşi Sefire hanımefendiye, Paris Başkonsolosumuz Görkem Barış Tantekin beyefendiye ve eşi Damla Ömür Tantekin hanımefendiye Konsoloslarımıza, Türkiye'den gelen ve Türkiye tarafından çocukların gelmesine vesile olan herkese Fransa'da yaşayan maddi manevi destek veren tüm güzel insanlara teşekkür ediyorum. Bu tür projelerimize devam edeceğiz.”

23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu

23 yetim çocuğun hayali gerçek oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam