12 yaşında kurduğu hayal Trabzonspor’un Yıldönümünde gerçek oldu

12 yaşında kurduğu hayali Trabzonspor’un Kuruluş yıldönümü etkinliklerini sunarak gerçeğe dönüştürdü.

12 yaşında kurduğu hayal Trabzonspor’un Yıldönümünde gerçek oldu

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Kuruluş Yıldönümünde sunuculuk görevini üstlenen Aslan Kar’ın çocukluk hayali gerçek oldu.

Trabzonspor 51. Kuruluş Yıldönümünü, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark stadında yapılan görkemli bir törenle kutladı. Havai fişek, dans gösterileri ve konserlerin katılımcıları coşturduğu etkinliklerin sunuculuğunu Trabzon’un deneyimli televizyoncu ve sunucularından Aslan Kar yaptı.

Etkinliklere katılan taraftarlara, yaptığı sunum ve esprilerle eğlenceli anlar yaşatan Kar için bu etkinliklerin ayrı bir önemi olduğu ortaya çıktı. Henüz 12 yaşındayken Avni Aker stadında izlediği bir Beşiktaş karşılaşmasında gol olduktan sonra statta anons yapan kişinin yerinde kendisinin olmasını hayal eden Aslan Kar’ın bu hayali, yıllar sonra Medicalpark stadında yaptığı sunuculukla gerçekleşmiş oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Aslan Kar, bu hayalini etkinlikler sırasında çekilen bir fotoğrafı ile sosyal medya hesabından paylaşarak anlattı.

Kar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Avni Aker yılları yaş henüz 12 bir Beşiktaş maçı, hep hayal ederdim keşke gol olunca o bağıran anonscu ben olsam diye sonra kendi kendime söylenirdim hade lan ordan bacak kadar boyunla.

Yıllar sonra kim bilebilir ki o bize hayal kurduran sevindiren takımı üzecekler, hakkını yiyecekler ve ben o stadın ortasında sunucu olarak 2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyon takımı Trabzonspor diye bağıracağımı. Stada gelen destek olan herkese teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun sevgili”

12 yaşında kurduğu hayal Trabzonspor’un Yıldönümünde gerçek oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam