1 saatlik düğünde 1 Milyonluk takı!

Aşiret düğününde gelin ve damada 40 dakikada 1 milyon liralık takı takıldı

1 saatlik düğünde 1 Milyonluk takı!

Muş'ta Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saat süren düğününde, davetliler 40 dakika boyunca gelin ve damada takı taktı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda kişinin katıldığı düğünde 1 milyon lira değerinde altın ve paranın takıldı.

Muş'ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden olan Muş Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya'nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği düğünde, genç çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL civarında para takıldı.

40 DAKİKA BOYUNCA TAKI TÖRENİ

Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saatlik düğününde, takı töreni 40 dakika sürdü. Tören de pasta da kesildi.Oğlunun düğününe katılanlara teşekkür eden baba Mehmet Şah Karakaya, "Pandemi nedeniyle zorunlu olarak davetli sayısını sınırlı tuttuk. İsterdim ki saatlerce süren bir düğün yapalım. Bir saate zor sığdırdık. Umarız bu hastalıktan kısa sürede kurtuluruz" diye konuştu.

1 saatlik düğünde 1 Milyonluk takı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler