Yine Kalkavan… Yine skandal kararlar!

Mete Kalkavan, Konyaspor – Trabzonspor maçına verdiği ve veremediği kararlarla damga vurdu. 

Yine Kalkavan… Yine skandal kararlar!
Haber61 Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk oldu. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada hakem Mete Kalkavan’ın düdükleri büyük tartışma yarattı. 

2016- 2017 sezonunun 10. Haftasında deplasmanda oynanan Beşiktaş – Trabzonspor karşılaşmasını da yöneten ve Yusuf Erdoğan’a Quaresma’nın yaptığı faulü görmezden gelen Mete Kalkavan ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın tepkisiyle karşılaşmıştı. Usta, twitter üzerinden Kalkavan’a seslenerek, "Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın. Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın. Yusuf saha dışında ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi... Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf'ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek! YETER." diyerek tepki göstermişti. 

Trabzonspor camiasında yaşanan bu tepki sonrası Mete Kalkavan haftalar boyunca Trabzonspor karşılaşmasında görev almamıştı. Yaklaşık  14 ay sonra yeniden bir Trabzonspor karşılaşmasında görev alan Mete Kalkavan maç boyunca verdiği kararlar yüzünden yeniden Bordo Mavili camiadan tepki gördü. 

Burak Yılmaz’a vermediği penaltı, gole çevrilen penaltıda önce oyunu devam ettirmesi ardından yardımcı hakemin uyarısıyla penaltı vermesi, oyunu faullerle sürekli durdurarak müsabakanın hızını kesmesi, Hubocan’a verdiği kırmızı kart ve çalamadığı düdükler yüzünden bir hayli tepki çeken Kalkavan ayrıca Trabzonspor yedek kulübesindeki Uğur Demirok’a gösterdiği sarı kart ve Kulüp doktoru Barış Kurtgöz’ü tribüne göndererek yine Trabzonspor camiasının tepkisine neden oldu. 

Öte yandan Kalkavan, Burak Yılmaz'ın ikinci golünde ofsayt pozisyonunu da atladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler