Hacıosmanoğlu’ndan Trabzonspor başkanlık açıklaması! O manjerden 20 futbolcu aldı mı?

İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Trabzonspor dönemine ilişkin menajer iddialarına yanıt geldi.
Hacıosmanoğlu’ndan Trabzonspor başkanlık açıklaması! O manjerden 20 futbolcu aldı mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor başkanlığı dönemine ilişkin ortaya atılan menajer iddialarını değerlendirdi. Hacıosmanoğlu, bir menajerden çok sayıda futbolcu transfer ettiği yönündeki iddiaları reddetti.

Hacıosmanoğlu iddiaları değerlendirdi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, verdiği röportajda bordo-mavili kulüpte görev yaptığı döneme ilişkin gündeme gelen iddialara açıklık getirdi.

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu’nun sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, başkanlığı döneminde bir menajerden 20’den fazla futbolcu transfer ettiği yönündeki iddialara cevap verdi.

"Bu da yalan"
Erman Toroğlu’nun, “Peki, Metin Korkmaz denen menajerle Trabzon'da başkanken 20'den fazla futbolcu aldığın söyleniyor” sorusu üzerine Hacıosmanoğlu, “Ah Hocam ah! Bu da yalan. Ben Metin Korkmaz’dan bir tane futbolcu aldım ve tuttuğum bir menajer değildir. O futbolcuları benden önceki başkan aldı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum