Uğurcan Çakır açıkladı: Teklifler var ama...

Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır Haber61'in sorularını yanıtladı

Uğurcan Çakır açıkladı: Teklifler var ama...

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Uğurcan sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek “Bize yakışmayan bir başlangıçtı. Abdullah Hocanın gelmesiyle çıkışa geçtik. Üst üste kazandık, çok kritik maçlarda berabere kaldık, puanları kaybetmesiydik son haftaya kadar yarışın içinde olacaktık. Çok zor bir sezonu geride bıraktık. Pandemi nedeniyle taraftarımız da yanımızda yoktu. Yine de sezonu başımız dik olarak tamamladık. İnşallah seneye daha güçlü bir Trabzonspor olacak.” dedi.

Geçen yıl kaçan şampiyonluğun kendisini çok etkilediğini söyleyen Uğurcan “Büyük hayal kırıklığı yaşadım.  Aradan zaman geçmeden sezon başladı, moral bozukluğunu atamadım bu bir gerçekti. Trabzonlu bir çocuk olarak bunu hep hayal ediyorduk. Kendime hemen gelemedim bu bir gerçek. Sonra kendimi toparladım. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var orada elimden geleni yapacağım. Bu sezon genelinde iyi oynadığımı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili konuşan Uğurcan Çakır “Geçen yıl da teklifler vardı ben kulübün yanında durdum. Bu sezon da yine düşüncelerim aynı yine kulübümün yanındayım. Gidip Avrupa’da Trabzonspor’u ve ülkemi temsil etmek istiyorum.  Ama bu iş kısmet Trabzonspor mutlu olacaksa, onların helalliğini almadan gitmek istemiyorum.” dedi.

Sevdiği ve oynamak istediği ligi de işaret eden yetenekli kaleci “Premier Lig’i seviyorum. Zirve orası bence.” Şeklinde konuştu.

Son olarak bu yaz gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’nda Milli takım kadrosunda olmasıyla ilgili konuşan Uğurcan “Mili takım çok büyük bir görev, büyük bir onur gurur. Kim olursa olsun orada oynayanlara herkesin saygılı olması gerekiyor. Ben oynarsam elimden geleni yaparım, arkadaşlarım oynarsa onlara en büyük desteği veririm.” İfadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor