Trabzonspor'un peşinde olduğu oyuncuya Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe'de talip oldu

Trabzonspor'un peşinde olduğu Kelechi Iheanacho'ya Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de talip oldu.

Trabzonspor'un peşinde olduğu oyuncuya Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe'de talip oldu

Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı ve teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo-mavililer hızlı başladığı transfer sezonunda Kelechi Iheanacho içinde kolları sıvadı. Trabzonspor'un yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oyuncu ile ilgileniyor.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Leicester City'de sözleşmesi bu haziran ayında sona erecek olan Nijeryalı forvet Kelechi İheanacho, Leicester City formasıyla çıktığı 231 maçta 61 gol atıp, 34 asist yaparak toplamda 95 gole direkt katkı sağladı. 1.85 metre boyundaki Nijeryalı oyuncunun performansı, Trabzonspor'un ve diğer Türk takımlarının dikkatini çekmiş durumda.

TÜRKİYE'DE OYNAMAYA SICAK BAKIYOR
Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtilen İheanacho'nun piyasa değeri yaklaşık 13 milyon euro olarak gösteriliyor. İheanacho'nun kararının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler