2024 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

2024 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınav sonuçlarına ilişkin merakla beklenen tarih belli oldu. Adaylar, 17 Mayıs 2024 tarihinde sonuçlara erişebilecekler.

SONUÇLAR NASIL SORGULANACAK?

Sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün online hizmetler platformu üzerinden sorgulanabilecek. Adaylar, T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu girerek sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Detaylı bilgi ve sınavla ilgili diğer belgeler, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nın resmi web sitesi "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" adresinde yer alacak.

SINAV VE SONUÇLARLA İLGİLİ İTİRAZLAR

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren belirtilen süre içinde itirazlarını yapabilecekler. İtiraz sonuçları ve sınavla ilgili diğer talimatlar, yine aynı web sitesi üzerinden duyurulacak.

Bu önemli tarihler ve sınav sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve güncelleme için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nın web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler