"Trabzonspor'un iki oyuncu alması lazım"

Özkan Sümer, Trabzonspor'un iki transfer yapması gerektiğini söyledi

"Trabzonspor'un iki oyuncu alması lazım"
Trabzonspor'un efsane ismi Özkan Sümer Haber61 TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

Sümer, Trabzonspor'un transfer döneminde ihtiyaca yönelik olarak bir veya iki oyuncu alması gerektiğini söyleyerek " Sayı arttıkça kalite düşer. Oyuncu almak için de almamak lazım. Bir profesyonel takımda teknik kadro nasıl bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu tanımlayacak ve o oyuncu aranacak. İyi oyuncuların katılıp sonucun kötü olduğu yığınla örnek var. " dedi.

Scout sistemi ile ilgili konuşan Sümer " Scoutun niteliği önemlidir. Oyuncuyu bakarak almak olmaz. Gidip bir takımın iyi oyuncusunu tespit etmeye çalışıyorlar. Kendi ihtiyacına dönük oyuncu tespit etmek önemli. Scout çok önemli ama iyi olması lazım. Messi’yi alabilir misin? Alsan kimse tartışır mı? Scoutlara büyük takımlarda çalışmış olarak bakmamak lazım." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR’UN BANA İHTİYACI VARSA…

Sümer, Trabzonspor'un kendisine ihtiyaç duyduğu anda var olacağını söyleyerek " Ersun hoca ile bir araya geldik. Yaptığı çalışmaları görmemiz istedi. Kulübe gittik çalışmaları izledik. Yorumlarımızı yaptık bilgilerimizi birleştirmeye çalıştık. Gidip ne yapabileceğimi bakmamız lazım. Benim katılmam bir şeyleri düzeltecekse ve benim katılmamım ilişkileri bozmayacak olduğu kaygısından kurtulursam olur" dedi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor