Özkan Sümer: TFF özerk değil özel yapı oldu

Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer Haber61 TV'de konuştu

Özkan Sümer: TFF özerk değil özel yapı oldu

Trabzonspor ve Türk futbolunun efsane ismi Özkan Sümer Haber61 TV'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sümer'in açıklamalarından dikkat çeken bölümlerinden biri de Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik eleştirileri oldu.

Sümer, Trabzonspor'un hakemler tarafından haksızlığa uğratıldığını belirterek benzer durumların daha öncede ciddi şekilde yaşandığını söyledi.

"Trabzonspor yalnızlığının sıkıntılarını yaşıyor" diyen Özkan Sümer, " TFF’de Disiplin Kurulu’nda MHK’da ve TFF’nin tüm yapısı içerisinde Trabzonspor yeri ve rolü çok önemliydi. Diğer kulüpleri de inandırarak bu gücü elde ediyorduk. Herkesin hakkını alabileceği bir yarışma ortamına olanak sağlıyorduk. O zamanlarda Türk futbolu bir ilerleme sağladı. Temelde TFF’nin oluşumu artık özerk olmaktan çıktı özel oldu. O özel yapının da kimlere hizmet edeceği ortada. " ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler