Shakhtar Donetsk'ten Danylo Sikan'ı kadrosuna katarak ilk transferini yapan Trabzonspor, ikinci transferini de Ukrayna ekibinden gerçekleştirmek üzere.
Bordo mavili takım, Shakhtar Donetsk'in bir diğer yıldızı Oleksandr Zubkov için şartlarını zorluyor.
Futbolcu cephesini ikna ettiği ifade edilen bordo mavililerin, Shakhtar Donetsk ile yapılan görüşmelerde de önemli mesafe kaydettiği belirtiliyor.

Dortmund maçı son karşılaşması olabilir
Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi'nde bugün Dortmund ile kozlarını paylaşacak.
Müsabakanın, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Oleksandr Zubkov'un son mücadelesi olabileceği, bu mücadele sonrası oyuncunun Trabzonspor'a transferi konusunda somut gelişmeler yaşanabileceği öne sürüldü.
Oleksandr Zubkov'un Shakhtar Donetsk kariyeri
Kulübüyle Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Zubkov, bu zamana dek Ukrayna temsilcisi ile 106 maçta 20 gol ve 22 asistlik performans sergilemişti.
Kaynak: